Cum platesc

Plata produselor.

  • Produsele comandate in magazinele ILUMIOLED se vor livra numai dupa plata integrala a acestora. Plata produselor comandate online pe site-ul ILUMIOLED.RO conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua la punctele de lucru ILUMIOLED.
    Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul ILUMIOLED.RO va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp consultantul de vanzari va contact ILUMIOLED.RO a clientul pentru confirmarea comenzii.
    Pana la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari  aceasta ILUMIOLED.RO nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru . ILUMIOLED.RO.

Comanda primita, in curs de confirmare, nu determina rezervare de stoc. Comanda confirmata insotita de Factura Proforma determina rezervarea provizorie a stocului pe o durata de 24 ore.

Plata partiala sau totala a Facturii Proforme determina rezervarea definitiva din stoc a comenzii.

Dupa confirmarea comenzii, sistemul  va emite ILUMIOLED.RO automat o Factura Proforma ce va fi trasmisa clientului prin email.
Clientul va putea face plata produselor comandate numai in baza Facturii Proforme, astfel:

  • Plata numerar in magazin – la oricare dintre punctele ILUMIOLED de lucru.
  • Plata in avans – prin ordin de plata (virament bancar) in contul ILUMIOLED notificat in Factura Proforma.

Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre ILUMIOLED la adresa de e-mail office@ILUMIOLED.RO.
Plata prin ordin de plata se va face in contul ILUMIOLED
In cazurile in care a fost solicitata plata in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ILUMIOLED
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz ILUMIOLED va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Contacteaza-ne!
Contacteaza-ne!
Intrabari, indoieli? Suntem aici sa te ajutam!
Connecting...
Nici un operator nu este disponibil, te rugam sa incerci mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati. Incearca mai tarziu
Ai o intrebare? Scrie aici!
:
:
Sesiunea s-a incheiat