Drept de retur

Dreptul de returnare a produselor cumparate .

Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris ILUMIOLED.RO ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in pose sia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii contractului.

Singurele costuri ce revin consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor.

Returul se face de catre consumator la adresa specificata de ILUMIOLED .

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza ILUMIOLED cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

  1.  Clientului care a notificat ILUMIOLED privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat ILUMIOLED decizia sa de retragere din contract.

RETURNAREA PRODUSELOR CUMPARATE ONLINE;

Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris ILUMIOLED ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii contractului.

Singurele costuri ce revin consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor.

Returul se face de catre consumator la adresa specificata de ILUMIOLED.

Clientului care a notificat ILUMIOLED privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat ILUMIOLED decizia sa de retragere din contract.

Atentie! Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. ILUMIOLED are dreptul de a decide acceptarea/neacceptarea returului, sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea diminuarii valorii realizate de catre reprezentantii nostri.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la notificarea de retur. ILUMIOLED va amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre ILUMIOLED.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Aceste dispozitii de mai sus nu se aplica clientilor persoane juridice.

Contacteaza-ne!
Contacteaza-ne!
Intrabari, indoieli? Suntem aici sa te ajutam!
Connecting...
Nici un operator nu este disponibil, te rugam sa incerci mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati. Incearca mai tarziu
Ai o intrebare? Scrie aici!
:
:
Sesiunea s-a incheiat