Informatii de livrare

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin mijloace auto ILUMIOLED, Nemo Express Curier sau colaboratori.
ILUMIOLED califica costurile de transport cel mai ieftin in Tara. Clientii ILUMIOLED pot verifica costurile de transport in pagina http://www.ILUMIOLED.ro .
Daca in pagina de produs nu este trecut costul livrarii, contactati consultantul ILUMIOLED pentru cotatie.
Fara costuri de livrare, produsele pot fi ridicate de la urmatoarele puncte de lucru ILUMIOLED:

ILUMIOLED isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in urmatoarele situatii :

  • Pentru produsele care au specificat in mod expres acest lucru

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat. Aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ILUMIOLED isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ILUMIOLED care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ILUMIOLED fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ILUMIOLED de la acest client.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de ILUMIOLED numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

ILUMIOLED se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate si comert on-line.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing, publicitate si comert on-line.Refuzul dvs. determină imposibilitatea folosirii platformei ILUMIOLED.RO, administrata de ILUMIOLED, pentru activitatea de comert on-line (achizitionarea produselor din magazinul online ILUMIOLED.ro ).

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului si autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@ILUMIOLED.ro sau la oricare dintre punctele de lucru ILUMIOLED. RO . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Contacteaza-ne!
Contacteaza-ne!
Intrabari, indoieli? Suntem aici sa te ajutam!
Connecting...
Nici un operator nu este disponibil, te rugam sa incerci mai tarziu
Operatorii nostri sunt ocupati. Incearca mai tarziu
Ai o intrebare? Scrie aici!
:
:
Sesiunea s-a incheiat